" فاروم " ” forum “ چیست؟

شاید خیلی ها نمیدونن که " فاروم " forum   چیست؟

forum  فاروم ها یا به فارسی "تالارهای گفتمان" " انجمن های گفتگو" یا " انجمن های مباحثه " یا forum و یا " اتاق های چت"  محیط هایی هستند برای بحث و گفتگو در زمینه های مختلف.

که میتونه زمینه های مختلفی داشته باشه . مثل کامپیوتر (این سایت) یا در رابطه با مسائل اجتماعی و گفتگوی آزاد و ....

که خوب البته توی تمام دنیا فاروم های گفتگوی آزاد علاقه مندهای بیشتری داره و همیشه اینطور سایت ها کاربران بیشتری هم دارند.

به خاطر اینکه محیط های فاروم های دیگه خیلی خیلی تخصصی یا خودمونی بگم خشک نباشه توی همه این انجمنها بخش گفتگوی آزاد هم وجود داره.(مثل همین جا)

اگر بخوام یه مثال بزنم که خیلی راحت متوجه بشید که فاروم چیه باید اونرو با چت مقایسه کنیم.(که البته مقایسه جالبی نیست) ولی برای که مثال ساده تر باشه این مقایسه رو انجام میدیم.

توی هر فارومی بخشهای مختلفی وحود داره که اونرو از هم جدا میکنه مثل بخش گرافیک - سخت افزار - موبایل و....

همون طور که توی چت هم روم های مختفی وجود داره.

هر کس بنا به علاقه و اطلاعاتی که دنبال اون هست یا میخواد در اختیار دیگران قرار بده یک Category را انتخاب میکند.

توی فاروم ها یا فروم ها ! معمولا یه سوال مطرح میشه و هر کسی که بلد باشه به اون جواب میده و یه بحث راه میفته که میتونیم از عقیده های همدیگر استفاده کنیم.

تفاوت اصلی فاروم با چت توی آفلاین بودن اون هست.

همونطور که میدونید در محیط چت همه چیز آنلاین هست. یعنی اینکه شما نوشته هایی که قبل از ورود شما نوشته شده است رو نمیتونید بخونید.

اما در فاروم ها شما میتونید تمام نوشته های قبل و بعد از ورود خودتون رو بخونید.

توی بخش راهنمای فاروم هم یه سری مطالب هست که از اونها هم میتونید کمک بگیرید.

به موضوعات جدیدی که باز میشه به اصطلاح (تاپیک) گفته میشه. و به ارسالهای شما (پست).

وقتی کسی از سایت خارج میشه تمامی تاپیکهایی که ندیده است برای او ذخیره میشود و بعد از ممراجعه مجدد به سایت با زدن کلید موضوعات حدید میتونه همه تاپیکها رو ببینه.

پس بنابراین سوال یا موضوع شما را همه اعضای سایت مشاهده میکنند.

اما در چت اینگونه نیست.!

تفاوت اصلی و عمده چت با فاروم به عقیده من این هست که چت بی محتواست اما فارومها بسته بو نوع اونها میتونند کاملا با محتوا و حتی مرجع هم باشند.

  منبع

معرفی چند سایت مفید و جالب

قبل از هر وظیفه خود میدانم از دوستان و خوانندگانی که با نامه سال نو را تبریک گفته اند تشکر و سپاسگزاری نمایم ، متقابلا سال نو را به آنها و سایر بازدید کنندگان وبلاگ هایم، تبریک عرض می نمایم و آرزوی سالی سرشار از موفقیت و سلامتی برای شما را دارم.لازم به عرض است که: سایت ها و امکاناتی را که معرفی می کنیم تنها یک ابزار میباشند و این کاربران آنها هستند که با بکار گیری درست آنها شخصیت و نهاد درونی خود را در شبکه جهانی معرفی میکنند. اطمینان دارم که هموطنان عزیز و فارسی زبان در این مکان ها هم معرف فرهنگ غنی ایران عزیز و هوشمندی و فرزانگی ایرانیان خواهند بود.

قبلا در ضمیمه روزنامه جام جم راجع به scribd مطلبی خوانده بودم اما تا مدتها فرصت استفاده از این سایت بسیار مفید را نیافتم.

این سایت برای به اشتراک قرار دادن و ایجاد کتابخانه دیجیتالی در شبکه جهانی است .مهم ترین خاصیت scribd  این است که شما برای بوجود آوردن و یا خواندن کتاب در این سایت نیاز به هیچگونه نرم افزار خاصی ندارید یعنی اگر در سیستم کاربر هیچ برنامه‌ای مثلا ادوب آکروبات و .. نصب نباشد ، کاربر می‌تواند تنها با استفاده از مرورگر اینترنتی خود ، اسناد و متن های شما را ببیند و می‌تواند اسناد را به سادگی با فرمتی که دوست دارد دانلود کنید ، مثلا می‌توانید یک فایل PDF را با فرمت ورد دانلود کنید و یا به صورت فایل متنی ساده...  ویزگی جالب دیگر این که برای هر فایل ( کتاب ) کدی داده می‌شود ، که با گذاشتن آن در وبلاگ خودتان می‌توانید به صورت توکار یا Embed ، اسناد مورد نظر را نشان دهید. مانند این کار را من در همین صفحه وبلاگم برای شما انجام داده ام که در پایین همین صفحه می توانید کتاب را بخوانید و با هر فرمتی که دوست داشتید آنر دانلود کنید. همچنین نشانی اصلی من در اسکریبد  golketab میباشد و برای مثال بخشی از کتاب شهادت دکتر شریعتی را که من در آن قرار داده ام تا امروز بیش از چهارده نفر مطالعه و یا دانلود کرده اند.شما هم بیکار ننشینید و ثبت ‌نام کنید ، با این جال اگر رجیستر هم نکنید ، می‌توانید از سایت استفاده نمایید.!

توییتر چیست؟

توییتر سایتی است  مخصوص آنهایی که معتاد "اس ام اس "هستند و هرکسی می‌تواند در ان عضو شود.سپس شما می‌توانید پیامهایی به طول 140 کلمه در هر نوبت بنویسید.این کار بسیار شبیه" نوشتن SMS "هست. بعلاوه اگر شما دارای وبلاگ و یا صفحه شخصی میباشید کد هایی را به شما می دهد تا با قرار دادن آنها در وبلاگ خود تویتر خود را در آنجا نمایش دهید.این سایت و ویزگی آن را دست کم نگیرید بسیاری افراد معروف در این سایت، توییتر شخصی دارند ، برای دیدن توییتر شخصی من می توانید به  اینجا بروید. و این هم نشانی" توییتر بی بی سی فارسی". همین الان عضو شوید نامی انتخاب کنید و در کادری در صفحه شما باز می شود مطلب خود را بنویسید و دکمه آپلود را بزنید و نتیجه را ببینید.

این مطلب را هم در باره Bubble share  بدون کم و کاست از سایت پرشین وبلاگ نقل می کنم.

Bubble share  : عکس هایتان را فلش متحرک کنید و در وبلاگ قرار دهید.

Bubble share  مکانی برای به اشتراک گذاری عکس های شماست . اما این سایت با سایت های رقبایش تفاوت هایی دارد که آنرا برای شما جذاب خواهد نمود.

قابلیت های Bubble share :

امکان آپلود عکس هایتان و ساخت آلبوم های مختلف.

امکان ساخت اسلاید شو فلش با استفاده از امکانات سایت در 2 کلیک !

امکان افزودن صدا به عکس هایتان جهت ساخت داستان های کوتاه مصور و صدادار

امکان قرار دادن فلشی از هر آلبوم در وبلاگتان

امکان اشتراک گذاری و یا خصوصی کردن آلبوم ها

امکان افزودن متن روی عکس ها بدون نیاز به هیچ ابزاری و فقط توسط امکانات سایت

 

 

سال نو مبارک

عبدالرضافارسی

سال نو مبارک

"پاسارگاد "

 

سال نو برهموطنان مبارک