یافتن مشخصات فرستنده نامه بوسیله پیدا کردن آی پی IP او

اگر یادتان باشد چند روز پیش در مطلبی با عنوان تا چه اندازه  در شبکه ناشناس هستید نوشتیم که  چگونه با داشتن آی پی   IPفرد می توان مشخصات بیشتری از او از جمله محل و شهر او را پیدا کرد .
 امروز می آموزیم چگونه آی پی شخصی که به آدرس الکترونیکی ما در یاهو نامه فرستاده را بدانیم.
برای این کار باید تغییراتی در تنظیم های یاهو میل خود بدهیم .ابتدا وارد صندوق پستی خود در یاهو شوید در صفحه اصلی اشتراک ایمیل خود گزینه Option را کلیک کنید سپس به   General preferencesبروید  در صفحه بعد که وارد شدید در قسمت    وارد صفحه ای خواهید شد که گزینه های مختلفی دارد. در قسمتی که نوشته شده است Massages Headers در زیر آن قسمت در قسمت  دو گزینه وجود دارد که به صورت پیش فرض قسمت  Show brief headressفعال است یعنی کنار آن تیک خورده شما در این قسمت باید گزینه پایین آن یعنی  Show all header .. را فعال کنید یعنی داخل دایره کوچک آن کلیک کنید . حالا شما باید این تغییر را ثبت کنید بنا بر این در پایین صفحه در قسمت  Save کلیک کنید تا تغییرات داده شما ثبت شود از این به بعد هنگامی که نامه ای دریافت می کنید به همراه آن اطلاعات بیشتری از جمله آی پی فرستنده نامه هم درج خواهد شد .شما با داشتن این آی پی و رفتن به آدرسی که در مقاله در شبکه ناشناس نیستید گفتم می توانید مشخصات کامل تر فرستنده نامه از جمله شهر و کشور محلی که نامه فرستاده شده را به دست آورید.
توضبح این Ip یک عدد 32 بیتی است که هر کامپیوتر در شبکه بوسیله آن شناخته می شود و به صورت 4 قسمت 8 بیتی که با علامت نقطه از هم جدا می شوند ، نمایش داده می شود . مقدار هر قسمت می تواند بین صفر تا 255 باشد .مثلا این ای پی IP 217.219.30.34 که نشان میدهد مربوط به شهر رفسنجان و شرکت جهان گستر است.
ضمنا برای وارد کردن آی پی فرد برای پیدا کردن مشخصات بیشتر او به آدرس زیر بروید :
http://www.ripe.net/perl/whois

 

قصه های من و بابام

               تصویر پشت جلد کتاب قصه های من و بابام

شبی از شب ها :
دیو می خواست که از روزنه بیداری ،
خاک وحشت پاشد در چشمم ،
تو که خوبم بودی ،
قصه گفتی ....
         گفتی .....
                تا خوابم کردی .
قبلا بگویم پیشتر از این در جایی دیگر در باره این کتاب و پدید آورنده آن مطلبی نوشته ام اما باز دوست دارم از این هنرمند بزرگ یادی کنم ، چه یکی اینکه وقتی در اینترنت به این نام جستجو کردم متاسفانه فقط همان مطلب خودم را به زبان فارسی دیدم اگر چه صدها مقاله و تصویر به دیگر زبان ها موجود بود.دیگر اینکه ارادتی خاص به نویسنده کتاب دارم و خودم شاهد بودم چگونه به یاری آمد تا که رویا های دلبندی با دیو وحشت آشفته نشود.و هنوز هم وقتی آرمین کنارم دراز می کشد همین کتاب را خواهش می کند برایش بخوانم.
« قصه های من و بابام » بازپرداخت کتابی است تصویری به نام « پدر و پسر »                (Vater und sohn ) اثر جاودانه اریش اُ زر Erich oh ser )  ) نقاش هنرمند و توانای آلمانی که توسط ایرج افشار برای کودکان فارسی زبان بازپرداخت شده است و تاکنون بارها تجدید چاپ گردیده است.
با این که بیش از پنجاه سال از پدیدآمدن این اثر می گذرد اما تجدید چاپ این کتاب به زبانهای مختلف نشان از آن دارد که همچنان صداقت پاکی، مهر و صفا در میان کودکان سراسر جهان خریدار دارد...
اگرچه متأسفانه این هنرمند بزرگ پس از دستگیری در زندان فاشیستها دست به خودکشی زد اما هیچگاه از ارزش کار هنری بزرگ این هنرمند انسان دوست که در سه کتاب « پدر و پسر » متجلی شده است نخواهد کاست.  همانگونه که در متن بازپرداخت شده فارسی کتاب می خوانیم:
یکی بود یکی نبود یک پدر بود و یک پسر بود این قصه نیست پدر نامش اریش ‎‎ او زر بود و در سال 1903 در شهر پلاوئن در آلمان به دنیا آمده بود دوره دبیرستان را گذراند و در دانشکده هنر در شهر لایپزیگ هنر نقاشی را آموخت بیست و هشت ساله بود که پسرش کریستیان به دنیا آمد همان طور که در عکس می بینی این پدر و پسر به راستی بودند و قصه هایشان هم فقط قصه نیست.
اریش ا زر در دورانی زندگی می کرد که آلمان گرفتار حکومت دیکتاتوری و استبدادی هیتلر و یاران فاشیست او شد اریش ا زر از راه نقاشی کردن با این حکومت و ظلم و ستم فرمانروایان کشورش مبارزه می کرد برای روزنامه های آن زمان کاریکاتورهای سیاسی   می کشید به همین سبب، فرمانروایان آلمان از او و کارهایش خوششان نمی آمد و نمی گذاشتند نقاشیهایش در روزنامه ها و کتابها چاپ شود از آن پس بود که اریش ا زر نقاشیهایش را با نام پلاوئن امضا می کرد.
عاقبت هم او را پس از چاپ کتاب کاریکاتورهای سیاسی اش، در سال 1940 به زندان انداختند می خواستند محاکه اش کنند ولی اریش ا زر که می دانست به دست فاشیستها کشته خواهد شد، در 5 آوریل 1944 در زندان خودکشی کرد.
اصل کتاب به زبان آلمانی و در سه جلد و شامل صد و پنجاه داستان تصویری می باشد . قهرمان داستان ها پدری میانسال و پسری هفت هشت ساله اند. در سرتاسر کتاب پدر جلیقه ای سیاه بر تن دارد پسر نیز همواره با لباسی یکسان و مویی آشفته در کنار او حضور دارد.
کتاب را برای فرزندانتان ویا هر کودکی که دوستش دارید بخوانید و ببینید چگونه هنرمندی سالهاست در دل کودکان بسیاری از کشور های جهان جایی برای خود نگه داشته است .و ..:


شبی از شبها :
ای تو آیینه هر پاکی !
ای پاک !
با تو باور کردم ، که جهان خالی از آیینه پاکی نیست .
برای تماشای چند تصویر از کتاب قصه های من و بابام اینجا کلیک کنید.

آموزش ساختن وبلاگ در بلا گر

 
قبل از هر چیز عرض شود هم اکنون سایت های گوناگونی وجود دارند که امکانات رایگان وبلاگ نویسی را به زبان فارسی را فراهم نموده اند به عنوان نمونه سایت های   بلاگفا و پارسی بلاگ و همچنین سایت پرشین بلاگ یا دیگری  میهن بلاگ  می باشند.خود من هم برای اولین بار با پرشین بلاگ شروع کردم.

هنگامی که در صفحه شروع بلا گر وارد شدید ماوس را روی قسمت   Created Your blog now که به صورت یک فلش نارنجی در پایین صفحه قرار دارد ببرید و کلیک کنید .
در صفحه بعد ابتدا نام کاربری سپس رمز ( که بهتر است کمتر از 6 کاراکتر نباشد ) آنگاه تکرار رمز را به دلخواه انتخاب کنید.
سپس نامی که نوشته های خود را با آن منتشر ( POST ) می کنید و دیگران بوسیله آن نام شما را خواهند شناخت  ( مثلا عبدالرضا )  و در آخر آدرس ایمیل خود را وارد سازید . سپس روی Continue  کلیک کنید .
وارد صفحه بعد شوید ، برای نامگذاری وبلاگ خود در قسمت Name your blog  عنوانی برای وبلاگ خود انتخاب کنید مثلا پایاب  و یا هر عنوانی که دوست دارید .
حالا در قسمت آدرس URL عنوانی برای آدرس خود انتخاب نمایید که شما و دیگران برای دسترسی و مشاهده وبلاگ شما باید این آدرس را وارد کنند تا وبلاگ شما را بخوانند . ( مثلا  farsiyad  ، البته این نام چون قبلا توسط من انتخاب شده و تکراری است قابل پذیرش نیست .).
توجه کنید در این حالت نشانی شما به این صورت خواهد بود : www.farsiyad.blogspot.com
بعد روی فلش انتهای صفحه کلیک کنید تا به صفحه بعدی که انتخاب الگو ست بروید و یک قالب را انتخاب کنید البته بعد می توانید این قالب را با یک قالب فارسی عوض کنید.در این صفحه برای دیدن نمای بزرگتر و واقعی روی آن قالب کلیک کنید.
در این قسمت پس از انتخاب قالب پیامی ظاهر می شود که وبلاگ شما در حال ساخت است و پس از چند لحظه چنانچه  تمام مراحل گفته شده را به خوبی انجام داده باشید این پیام نمایان می شود که وبلاگ شما ایجاد گردیده است .
برای درج و قرار دادن مطالب خود به نشانی بلاگر وارد شوید پس از وارد کردن Username وPassword دکمه   Sign in  را بزنید.
به صفحه داشبورد Dashboard وارد خواهید شد. New Post را کلیک کنید تا به صفحه جدید وارد شوید .
در کادر Title عنوان مطلب رابنویسید.در زیر همین کادر کلیک کنید ومطلب اصلی خود را قرار دهید.حالا میتوانید برای انتشار آن دکمه publhsh post
 را در پایین کادر کلیک کنید.
برای قرار دادن تصویر در بلاگر بر خلاف اکثر وبلاگ ها می توانید مستقیما عکس را در وبلاگ قرار دهید ، برای این عمل باید هنگام نوشتن متن در وبلاگ دکمه add image را کلیک کنید وسپس تصویر مورد نظر خود را از رایانه خود انتخاب کنید....
حالا شما صاحب یک وبلاگ در شبکه جهانی هستید. اما این هنوز ابتدای کار است. آنچه مهم تر است اینکه چه مطالبی را برای درج در این صفحات انتخاب خواهید کرد.همین مطالب بیانگر شخصیت درونی شماست از شما انتظار می رود مطالبی که درج می نمایید در جهت گسترش مناسبات انسانی و ایجاد تعامل و درک متقابل همنوعان باشد نه وسیله ای در جهت بر آشفتن و آزار همنوعان و خدای ناکرده تخلیه کمبود ها و کاستی های روان رنجور و ..
 فقط تقاضا دارم هنگام نوشتن وبلاگ خود این سخن آسمانی را فراموش نکنیم :خداوند کسانی را که سعی در اشاعه و گسترش زشتی ها دارند هرگز دوست ندارد وهمچنین این گفته شیخ اجل را که:علم آدمیت است و جوانمردی و ادب .
اگر چنانچه در مورد مطالب بیان شده بواسطه نارسایی قلم نگارنده احتیاج به توضیح بیشتر داشتید پیام بگذارید در حد بضاعت کمی که دارم در خدمتم .       

 

چگونه کتاب الکترونیک بسازیم ؟

 روندگان طریقت به نیم جو نخرند

قبای اطلس آن کس که از هنر عاری است
سال گذشته چند کتاب برای عزیزی پست کردم اما متاسفانه به علت ... ؟؟ بد خواهان کتابها هرگز به دستش نرسید، از آن زمان تصمیم گرفتم آن کتابها که یکی از آنها کتاب گیاه شناسی نوشته دکتر شریعتی بود را منتشر کنم ....
آیا شما هم دوست دارید کتاب مورد علاقه خود و یا نوشته های خود را بدون نیاز به کاغذ و سایر هزینه های چاپ و نشر منتشر کنید ؟ من معتقدم الان زمان آن فرا رسیده است تا با توجه به مطالبی که در گذشته در باره PDF  و فضای رایگان توضیح دادیم این کار را به آسانی صورت دهیم.
کتاب الکترونیک به صورت نرم افزاری می تواند در فرمت های گوناگونی تولید شود .در حال حاضر دو فرمت فایل وجود دارند که کتاب های الکترونیک بیشتر از آنها استفاده می شود . فرمت مورد نظر ما که در ایران بسیار شناخته شده است همان PDF خودمان می باشد.
برای این کافی است متنی را که مایل به انتشار آن می باشید در محیط  Word بنویسید ( تایپ کنید ) ، حالا چنانچه هر یک از نرم افزارهای توضیح داده شده در مقاله PDF چیست ( مانند  PDF 995  را از سایت www.pdf599.com  دریافت کنید ) را نصب کرده باشید ، هنگامی کار نوشتن متن در تمام شد در قسمت File  گزینه Print را انتخاب کنید ، در جعبه باز شده در کادر Name نام نرم افزار تبدیل فایل متن مانند PDF 995  را انتخاب کنید . و مسیر ذخیره را انتخاب نمایید و دکمه ok را بزنید . به همین سادگی متن شما تبدیل به فرمت  PDF گردید و قابل فرستادن به دوستان و یا انتشار در اینترنت است .
یادتان باشد اساس یادگیری : تمرین ، تکرار ، آزمایش و خطاست. نهراسید موفق خواهید شد.
برای انتشار این فایل لطفاً  مقاله فضای رایگان چیست ؟ را که قبلا توضیح داده ام مطالعه فرمایید.
برای دریافت " کتاب گیاه شناسی " دکتر شریعتی اینجاکلیک کنید و یا به نشانی من تماس بگیرید.
برای اطلاع بیشتر به نوشته های قبلی بروید :

PDF   چیست ؟

منظور از فضای رایگان در شبکه

ساختن فایل PDF

برای دیدن لیستی متنوع از کتاب های الکترونیک به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:

http://farsibooksonline.blogspot.com/

 در این کتابخانه، تعداد 43 عنوان کتاب و مقاله،  ارائه شده است.

داستان فرشته       باغ بهشت

نوشته: هانس کریستین اندرسون

نوشته: هانس کریستین اندرسون

مترجم: هدا مؤذن

{منبع}

چگونه کتاب الکترونیک بسازیم - کتاب